# do they know it's christmas at all?

Eftertexten till Grinchen rullar på tv:n och mitt rum luktar hyacint och stearinljus. Julstämningen är på topp alltså. Det gör mig liite ledsen bara att den här julen också ska präglas av sjukdomshelveten precis som alla andra jular. Alltid är det nåt vet ni. Men vi försöker håller humöret uppe så brukar dagarna gå ganska fort och sen kan man andas ut lite igen.

Jag har lovat mig själv en sak till nästa jul. Köpa färre julklappar. Usch får lite ångest i mitt antikonsumtionshjärta när jag tänker på hur mycket skräp jag har kånkat hem från affärerna det senaste dagarna. Och för att inte tala om hur jävla tom min plånbok är nu. Januari blir en månad i vattnets och brödets tecken.

Nåja. Jag kommer väl antagligen inte ha nåt nytt att skriva om här på några dagar så jag får väl önska en god jul och ett gott nytt år också för säkerhets skull.

Hej svejs!


# Varför sover inte Maria?

Det är sånt jag funderar på 04:36.

# we're alive and no one's gonna hurt us now

Ägnat den senaste timmen åt att försöka googla svar på alla frågor som stör min nattsömn. Det stod ganska snabbt klart att det finns många fler förvirrade själar där ute i cybervärlden. Gav mig i kast med ett persontypstest men fastnade på första frågan. Tycker jag bäst om när det är liv och rörelse runt omkring mig eller när det är lugn och ro? Insåg ganska snabbt att just det är problemet. Jag vet inte om jag vill ha lugn och ro eller liv och rörelse. Jag vet inte om jag är en social person eller om jag är tillbakadragen. Jag vet inte om jag gillar att planera eller om jag hellre tar det som det kommer? Jag vet inte om jag har kontrollbehov eller om jag är spontan. Det gör persontypstestet ogenomförbart så jag är väl tillbaka på ruta ett. Vad ska jag göra med mitt liv?

RSS 2.0