# now you're just somebody that I used to know

Image and video hosting by TinyPic

Nä men det rullar. Jag gör mitt för att komma dit jag vill och där emellan så har jag det bara trevligt. Igårkväll diskuterade vi mål-i-livet-listor och jag klurar fortfarande på min. Jag vill ha något mer genomtänkt än rik, snygg och lycklig som var min första instinktiva känsla. Men fan vad den uppfyller mycket ändå. Får återkomma.

Nu ska jag äta hemgjord apelsinsorbet med min pappa. Han är bra han.

# ingen lösning men ett spår inga planer men ett steg inte där än men på väg

Hej cybervärlden. Min dator är slöast i stan så jag orkar inte riktigt lägga tid på det här. Tar för jävla lång tid helt enkelt. Men idag så!

Sen sist har jag inte fått nåt jobb, inte sökt någon utbildning, inte klippt håret, inte köpt mig ett par hela byxor eller skaffat mig ett liv. Däremot har jag upptäckt träningsendorfiner och tv-spel. Har även återupptäckt min onepice och rubbad dygnsrytm. Ganska bra sammanfattning tror jag.

Kom på en plan häromdagen också. Jag ska inte börja plugga i höst, tror jag eller fan jag vet inte vi får se, har nog inte alls nån plan egentligen.

Tänkte att en (tre) bild(er) på mitt nystädade rum kunde sitta fint.






# shit du är verkligen bäst


# it's not easy to b human anymore



En liten nyårsbild i riktigt uselt format. Ger en ganska vacker glimt av vårt tolvslag på en takterass i Oslo i alla fall. Det var en utmärkt nyårsafton, jag åkte till och med skidor utförs (!!). Men som vanligt är det skönt att vara hemma igen. Imorgon åker jag till Stockholm men jag har hunnit söka ett jobb idag i alla fall och det känns alltid bra. Nu ska livet ta lite fart igen hoppas jag.

Har förresten börjat lägga upp alla mobilkamerabilder (bra och mindre bra versioner) på lightbox. Får väl erkänna att jag framstår som mindre död där. Ohmary.lightbox.com är det i alla fall om man skulle vara intresserad.

Hörs!

RSS 2.0