# who says I can't be free?


# Who will love you who will fight who will fall far behind?

Jag gör en sån här praktisk punktlista för att sammanfatta det som finns i min koffeinstinna hjärna en måndagkväll som denna.
  • Jag har humörsvängningar så det bara sjunger om det. Ena dagen är jag på botten och går inte ens upp ur sängen. Nästa dag är jag glad som en jävla lärka och är nöjd med allt. Livet blir liiite svårplanerat.
  • Min absoluta favoritsyssla i livet är att sitta på ett fik med en kopp kaffe och mina homies. Då mår jag som bäst just nu. Jag vet att det är trist men jag kan vara tråkig, bara jag får fika. Helst 3 gånger om dagen.
  • Jag tycker det är trist att man inte bara kan starta en radiokanal. Som en blogg fast i pratversion. Har så mycket att säga hela tiden och så många bra skämt jag vill sprida över världen (eller). Ord begränsar mig haha.

  • Min hjärna har ibland sjuka kreativitetsryck (oftast i samband med ovan nämnda glad-dagar). En riktig jävla entrepenör blir jag. Har under de senaste dagarna övervägt att börja försörja mig som konstnär, textildesigner, antikhandlare, sångare (!), filmproducent, radiopratare, komiker (...), kock, biblotikarie, app-uppfinnare, webdesigner, mäklare, inredningsarkitekt, snickare, bloggare (haha) YOU NAME IT. Brukar dock sluta med att jag går in i depp-dagarna igen och lägger ner alla bra idéer. Synd, kunde nog blivit nåt stort av mig en dag annars.

  • Veckans brott och Leif GW är antagligen SVTs bästa program de senaste 10 åren. Det och landet brunsås säsong 1.
  • She & Hims julskiva var en riktig besvikelse. Ska man ha nåt udda men lite juligt ska man satsa på Bright eyes julskiva istället. Där kan vi snacka sound.

Det var nog allt. Återkommer eventuellt senare med fler punkter.


# Jag har en ambition att jag ska bort någonstans

Är inne i någonsorts Lars Winnerbäck-svacka. Aldrig ett bra tecken, hehe. Jag har ändå inget sätt att stoppa det så det är väl bara att köra på. Jävla liv alltså, varför ska allt bli så feeeel?

Nog deppat. Har köpt en foundationpensel idag, har ingen aning om varför jag köpte den för jag vet knappt hur jag ska använda den. 100 spänn åt helvete alltså. Borde skaffa mig en ekonomisk rådgivare med fullmakt över mina bankkonton så att jag inte bränner bort flera månaders lön på gammal smörja.

Apropå ambitioner och gammal sörja så är förresten målet för den resterande delen av året att tillverka alla julklappar själv (alternativt återvinna nåt gammalt). Lär väl ha gett upp den idén redan första advent men visst är det en fin tanke? Göra sin del för att minska på konsumtionshetsen liksom.

Nåja, nu ska jag jobba.

# with everything ahead of us we left everything behind


# but you and your heart shouldn't feel so far apart

En sak jag har tänkt på. Är det inte konstigt att trots att man har känt en människa nästan hela livet, eller åtminstone de senaste åren, och sen dess pratat och snackat otaliga timmar om livet, sig själv, varandra, religion, världsproblem, orättvisor, kärlek, lycka och tusen andra ämnen så har man fortfarande inga problem att hitta nya samtalsämnen som känns hur spännande som helst? (slog nog just meningsrekord i den här bloggen i alla fall)

# guy on a buffalo


RSS 2.0