# and so it is just like you said it would be life goes easy on me





Titta vilken fin katt jag har som följer med mig upp på rökarberget. Han skuttade genom ljungbuskage för min skull. Ingen man har någonsin gjort något så storartat för mig tidigare.

Imorgon är det sista dagen på östgöta städ. Jag har bakat chokladmuffins till mina städkompisar och jag kan inte annat än erkänna att jag kommer sakna dem. Men mopparna och kisslukten lämnar jag med glädje! Har ett litet nytt minijobb i veckan som kommer också men det kan mestadels göras hemifrån så det känns bara bra.

Då och då på sistone har jag fått spel och börjat analysera mina egna konstiga beteenden. Oftast kommer jag fram till att jag är mentalt störd och borde säljas till ett zoo. Kanske kan en sån insikt vara ett nytt steg på vägen?. Nåja, avslutningsvis vill jag citera min gamla vän Josefine från en facebookchat för några minuter sedan: "ja vill med ha flyyyyt". Kan bara hålla med. Gud förfan, ge oss stackare lite flyt nu!

# It takes a thought to make a word and it takes some words to make an action

Jag har så mycket bilder jag vill få upp här men det funkar fan inte. Tur att man har en blogg som går att använda. I och för sig kanske inte mina 4 läsare i månaden bryr sig sådär ofantligt mycket men man vet ju aldrig?

Annars är det fem dagars jobb kvar och sen hoppar jag ut i ovissheten. Ser faktiskt fram emot det. Ja och så har jag haft ytterligare en brabra helg med fest långt ut i skogarna och frukostkebab och lite så. Nu ska jag spela lite poker med mina korvar.

[ bild från kräftskivan ]

[ bild från Malmön ]

[ bild från Göteborg (okej har inga men ändå) ]

[ bild på pokerspelare i pälskappa och med fet cigarr ]

[ bild på full tjej bredvid stor läskig hund ]

[ bild på Jan-Erik och Sofie ]

# we are running in the same direction so maybe it doesn't matter anyhow



Upphittad i Eloise dator!

Sen sist har jag sagt upp mig och inte mycket mer. Åkte förresten med mina tösabitar till Göteborg över helgen, inget slår några dagar med dom i en bra stad. Eller ärligt talat spelar inte staden så stor roll det blir oslagbart ändå. Uj vad glad jag har varit! Nu ska jag jobba två veckor till på skitstädstället och sen får framtiden bli som den vill. Jag bara njöuter.

# Har du kommit nånstans, har du sumpat din sista chans, är du framme nu?



Jag tänker försöka hålla ihop även när jag faller isär.

RSS 2.0