# så blev det höst igen, det trodde man aldrig

Hallå där!
 
Satte ihop ett sånt här trevlig collage som kan få illustrera mitt liv senaste veckan. Var ju hemma i Linköping förra helgen. Fantastiskt att få träffa mina tösabitar igen, bara Hanna som fattades den här gången! Det var en fin helg i alla fall (bild 2). I veckan har jag jobbat som vanligt. Har väl nämnt hur bra jag trivs hehe? Så bra att jag stannade kvar i fredags kväll och bakade makroner (?) med Andréa. Sjukt trevligt (bild 3)!
 
Fredagsnatten spenderade vi på någon sorts indiedisco med Lisa och Ebba. Drack drinken Hulken (bild 1) och slog ner två dörrvakter. Sen snurrade Maja och jag runt på stan och försökte ta reda på var vi skulle gå. Slutade med att vi hade efterfest på balkongen med en random. Kan inte bli bättre va?
 
Idag har vi segat och förkovrat oss i vår egen bakisodör. Var i Haga och fikade med Majas kompis Julia också (bild 4). Käkade chokladboll och frös lite. Höst är ju så myyysigt...
 
Ganska trevlig vecka i alla fall och tror veckan som kommer har potential den med. Soffelito kommer hit och kanske Elofis också om vi har tur. Fullt hus alltså!
 
 
 

# pannan är i normalstorlek igen

Jag antar att ni alla funderat hur det gått med min panna. Kan glädja er med att den har krympt ihop till sitt ursprungstillstånd igen. Är lite orolig för att den ska fortsätta krympa bara...

Har denna onsdag den 19 september förutom jobb, ägnat mig åt att storhandla. Lidl och Netto är mina nya favoritaffärer. Framför allt Lidl, en fattig flickas räddning! Fyndade 6 liter cola zero för 40 spänn och känner mig fortfarande lite sådär fyndarnöjd i kroppen. I övrigt är jag tydligen ganska dålig på att storhandla. Kommer alltid hem med lite udda grejer som det knappt går att laga mat på. Har till exempel införskaffat stora mängder torkade kidneybönor. Kanske kan coca colamarinera dem...

Hur som helst, efter all ensamt vankande här på Karl Gustavsgatan 52 så har jag bestämt mig för att åka hem till katterna i helgen. Göteborg får helt enkelt klara sig utan mig, HUR nu det ska gå till.

Har förresten genusanalyserat coca colas reklamer denna vecka. Kom fram till efter några sidors ordbajsande att coca cola zero skulle vinna på att göra sin reklam mer kvinnovänlig med lite rosa hjärtan och sånt. Mitt förslag kan ni ta del av nedan.
 
 
Det är roligt det här när man försöker le stort i webbkameran. Ser ut som att jag är mitt uppe nånsorts tandläkarundersökning istället.
 
Nåja nog snackat vaa. Nu ska jag på riktigt skriva klart en litteraturanalysuppgift och sen dra täcket över huvudet. Låt oss be tillsammans för att rörborrargubbarna inte sätte igång att föra oväsen kl. 07.30 imorgon bitti. KAN INTE EN STACKARS HÅRT ARBETANDE MÄNNISKA FÅ SOVA LITE I SITT EGET HEM VA?
 
Ahh shit jag älskar att blogga.

# huvudvärk kan komma plötsligt

Hej hopp superbloggarn här!
Det rullar på här i Göteborg. Har haft långhelg och min systeryster här. Käkade indisk mat (fick 3 av 5 currys) och rände runt på stan en sväng. I lördags morse åkte hon hem och jag genomgick en snabb livskris pga. ensamhet hehe. Maja är i linkan så jag lever solokvist här i vårt casa. Har som tur är haft några hundra miljarder sidor Strindberg att läsa den här helgen så helt sysslolös har jag inte varit.
 
Idag har jag gått ungefär 32,8 mil. Gick till jobbet i morse (skulle städa och bädda sängar innan familjen kommer hem från Weekend i Paris...) och sen har jag hängt med Lisa. Åt en mycket god macka på ett mycket trevligt fik i en mycket mysig stadsdel. Gjorde systemetpremiär och gick en runda på Lidl också. Påväg hem drabbades jag av akut megahuvudvärk. Min panna har växt 10 storlekar, hoppas verkligen inte att jag kommer se ut såhär för alltid :(

RSS 2.0